Prikaz vseh 3 rezultatov

NATRIJEV PROPIONAT

Z rednim jemanjem Natrijevega propionata spodbujate nastajanje regulatornih Treg celic v črevesju in s tem pripomorete k stabiliziranju avtoimunih bolezni, kot so Multipla skleroza, arterioskleroza, astma, revma in druga vnetja sklepov, psoriazo, nevrodermatitis ali Crohnova bolezen. Vnos kratko verižnih maščobnih kislin znatno zmanjša možnosti za razvoj diabetesa, zmanjšuje vnetne procese in omogoča stanje pri keterem se regenerira mielin. Zmanjšuje tudi tveganja za avtoimunske bolezni in alergije, ter zmanjšuje željo po hrani.

24.95 

GOZDNE BOROVNICE + GROZDNE PEŠKE

Gozdne borovnice (Vaccinium myrtillus)vsebujejo visok delež antocianinov, rastlinskih snovi, ki jagodičevju dajejo značilno barvo.  Kapsula vsebuje visoko koncentriran standardizirani izvleček borovnice z vsebnostjo 25% antocianinov. Grozdne peške vsebujejo zelo visok delež polifenolov, vključno z oligomernimi procijanidini (OPC). Lutein in zeaksantin spadata v razred karotenoidov. Lutein in zeaksantin sta prisotna skupaj kot pigmenta v mrežnici očesa. Za naše kapsule so bile uporabljene visokokakovostne sestavine. Ekstrakt grozdnih pečk vsebuje 95% polifenolov. Kapsula vsebuješe 1 mg luteina in 1 mg zeaksantina. Poleg tega vsaka kapsula vsebuje 78 mg borovničevega sadnega prahu in 40 mg vitamina C. Vitamin C pomaga zaščititi celice pred oksidativnim stresom.

21.95 

CAVACURMIN®

Glavna sestavina prehranskega dopolnila CAVACURMIN®so kurkuminoidi, derivati kurkumina. Kurkuminoidi so biološke sestavine začimbne rastline Curcumalonga ali kurkume, znane tudi kot Indijski žafran ali rumeni ingver. V kombinaciji z gama-ciklodekstrinom je biološka uporabnost kurkumina v kapsulah CAVACURMIN® približno 40-krat višja kot pri čistem kurkuminu. Izdelek je veganski.

26.49